Spotify açıkladı: 2023 yazında en çok dinlenen şarkılar

Türkiye’de 2023 yazının en çok dinlenen şarkısı Semicenk ve Doğu Swag’in birlikte kaydettiği Pişman Değilim oldu. 

DUVAR - Spotify’ın Türkiye’de 2023 yazının en çok dinlenenleri listesinin zirvesinde, Semicenk ve Doğu Swag’in yazın başında çıkış yapan parçası 'Pişman Değilim' yer aldı. 'Pişman Değilim’i 'Caney’le UZI ikinci sıradan takip ederken, Halodayı ve Azer Bülbül parçası 'Aman Güzel Yavaş Yürü', üçüncü oldu. '24/7' ile listenin dördüncüsü ALIZADE ve BEGE ikilisi olurken, Semicenk, Rast’la birlikte seslendirdiği 'Canın Sağ Olsun' ile listenin beşinci sırasında yer aldı. 

 29 Mayıs ile 14 Ağustos tarihleri arasındaki dinlenmelere göre derlenen listeye göre, tüm dünyada bu yaz en çok dinlenen şarkı 390 milyonun üzerinde dinlenmeyle Eslabon Armado ve Peso Pluma’ya ait 'Ella Baila Sola' oldu. Listenin zirvesini 'WHERE SHE GOES' ile Bad Bunny takip ederken, üçüncü sırada ise 'Seven' (feat. Latto) şarkısı ile Jung Kook ve Latto yer aldı. 

Haberin Devamı
Konut piyasası: İstanbul'da en çok değer kazanan ve kaybeden ilçeler İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı: Muhteşem üçlü... SGK'den 400 bin TL faizsiz konut kredisi: İşte şartlar Uzmanından 'kesin yapın' uyarısı: Maaşınız yüzde 35 düşebilir BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ABD bunu konuşuyor: Kamala Harris kimi seçecek?