Squid Game'in yaratıcısından yeni film geliyor: Killing Old People Club

Squid Game'in yaratıcısı ve yönetmeni Hwang Dong-Hyuk, Umberto Eco’nun bir romanından esinlenerek "Killing Old People Club" filmini çekeceğini duyurdu.

Abone ol

DUVAR - Netflix'in Güney Kore yapımı popüler dizisi "Squid Game"in yaratıcısı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, yeni uzun metraj projesine hazırlandığını duyurdu. Yapımcı Jun Young Jang ile birlikte MipTV'de bir oturum sırasında konuşan Dong-hyuk, 'Gülün Adı' romanın yazarı Umberto Eco'nun bir eserinin film uyarlaması için 25 sayfalık bir taslak kaleme aldığını söyledi.

Beyazperde'nin aktardığına göre, "Squid Game"den daha sert ve şiddet içeren bir yapım olacağı belirtilen filmin adı "Killing Old People Club" olacak. Yönetmen Dong-hyuk, film gösterime girdikten sonra yaşlı insanlardan saklanmak zorunda kalabileceğini belirtti.

2024 yılının sonunda yayınlanmasını hedeflenen "Squid Game"in ikinci sezonunu yazmak için kısa süre sonra Güney Kore'ye dönecek olan Hwang Dong-hyuk, dizi hakkında aldığı en iyi iltifatın Steven Spielberg'ten geldiğini söyledi. Dong-hyuk, Spielberg'ün diziyi üç gün içinde hızlıca izlediğini söylediğini ve 'senin beynini çalmak istiyorum' dediğini aktardı. Yönetmen, "Onun filmlerini izleyerek büyüdüm. O benim kahramanım olduğu için, bu hayatımda aldığım en büyük iltifat gibiydi" dedi.