Star Wars dizisi 'The Acolyte' ilk sezonun ardından iptal edildi

Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett gibi isimlerin başrolünde yer aldığı 'The Acolyte' dizisi, birinci sezonun ardından iptal edildi.

Abone ol

DUVAR - Lucasfilm, 'Star Wars: The Acolyte' dizisinin ikinci sezonunun gelmeyeceğini duyurdu. Dizinin yaratıcısı ve sorumlusu Leslye Headland, dizinin sekiz bölümlük ilk sezonunun yayınlanmasının ardından iptal edildiğini açıkladı.

Ntv'nin aktardığına göre, "Yıldız Savaşları: Gizli Tehlike"deki olaylardan yaklaşık 100 yıl önce Sith'lerin yükselişini anlatan dizi, 4 Haziran'da iki bölümle yayınlandığında güçlü bir başlangıç ​​yaptı ve ilk gününde 4,8 milyon izlenme elde etti. 5 günün ardından toplam izlenme sayısı dünya çapında 11,1 milyona yükseldi.

YAPIM MALİYETİ 180 MİLYON DOLAR

4 yıldır çekilmesi planlanan dizi, oldukça büyük bir bütçeye sahipti. The New York Times'a göre, Leslye Headland'in yarattığı dizinin yapım maliyeti yaklaşık 180 milyon dolar.

Dizide bölüm başına yaklaşık 22,5 milyon dolar harcandı.

Disney imzalı 'The Acolyte' dizisinin başrollerinde Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto ve Dafne Keen gibi isimler yer alıyor.

(ALINTI)