Star Wars marka telefon üretildi

Star Wars hayranları için geliştirilen iki farklı telefon modeli satışa çıktı. Japonya'da öncelikle pazara sürülen telefonun Karanlık Taraf ve Aydınlık Taraf olarak iki versiyonu bulunuyor.

Abone ol

DUVAR - Japonya merkezli telekom operatörü SoftBank tarafından üretilen Star Wars telefonu, "Rogue One: A Star Wars Story" ile oluşan gündem sayesinde ciddi bir satış elde edebilir.

Sharp'a ürettirilen özel telefon için lisans anlaşması yapılmış durumda. Telefonları Sharp üretiyor. Dark Side (Karanlık Taraf) ve Light Side (Aydınlık Taraf) versiyonlarıyla sunulan telefonun ekranı 5,3 inç boyutunda ve Full HD desteği var.  Snapdragon 820 işlemciyle gelen Star Wars telefonda 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 22,6 megapiksel kamera ve 3000 mAh pil bulunuyor.

Telefonu özel kılan Star Wars temalı özellikler Android işletim sistemine gömülmüş durumda. Star Wars duvar kağıtları, ikonlar, zil sesleri ve emojiler içerik olarak telefonu zenginleştiriyor. Telefondaki uygulama sayesinde Star Wars The Force Awakens filmi ücretsiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca telefonun kutusundan Rogue One filmine özel metal beş adet metal figür çıkıyor.