Stranger Things 2. sezon ne zaman ekrana geliyor?

Parrot Analytics'in ağustos verileri yayınlandı. Bu verilere göre Game of Thrones'un ardından en çok reyting alan yapım Stranger Things oldu.

Abone ol

DUVAR - Netflix platformunda karşımıza çıkan Stranger Things sekiz bölümlük birinci sezonuyla fenomen oldu. 1980'li yıllarda dört çocukluk arkadaşının yaşadığı doğa üstü olayları konu alan fantastik türdeki dizinin yeni sezonu şimdiden dört gözle bekleniyor.

Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesinin hikayesi ekseninde gelişiyor.

Birçok korku klasiğinden izler taşıyan dizinin ikinci sezonunda senarist koltuğunda ünlü yazar Stephen King'in de oturacağı iddia edildi. Dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "King bizim en büyük idollerimizden biri. Böyle bir olasılık ortaya çıkınca harekete geçmeden duramadık. Tabii ki showrunner’lar olara yaratıcı anlamda kontrolü elden bırakmayacağız fakat biz kimiz ki ustanın işine karışalım. İkinci sezon için fazlasıyla heyecanlıyız!"

Henüz prömiyer yapmadan ikinci sezon onayını vererek dizinin merakla bekleyen izleyici kitlesini bir adım öteye sürüklediğini söyleyebiliriz.

STRANGER THINGS SERİ Mİ OLACAK?

Dizinin geleceğiyle ilgili açıklama yapan Matt Duffer, yapımın tıpkı Harry Potter gibi bir seri haline gelmesini arzuladıklarını söyledi. Duffer, "Oyuncu kadrosunun, izleyicinin gözü önünde büyümesini istiyorum. Harry Potter kadrosunun bu şekilde büyümesini çok sevmiştim. Bu çocukların bir yıl sonraki halini izleme fikri çok havalı geliyor kulağa" diye konuştu.

NE ZAMAN EKRAN GELECEK?

İkinci sezon onayını Stranger Things’in yeni bölümleriyle ne zaman ekrana geleceği ise henüz açıklanmadı.