Sumatik arıza yapınca parayı 'canlı vezne' aldı

Eskişehir'de suya gelen zam öncesi su yükleme noktaları önünde uzun kuyruklar oluşurken, bir makinenin para mekanizması arıza yaptı. Teknik personel parayı makinenin içine girerek tahsil etti.

DUVAR - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü’nün önceki gün yapılan olağan genel kurulunda, kentteki şebeke suyunun metreküpü 7,93 liradan 13,50'ye yükseltildi. Yaklaşık yüzde 70'lik zam kurulda oy çokluğuyla kabul edilirken, zamların bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı. Eski tarifeden su satın almak isteyenler ise 3 gündür kentin farklı noktalarındaki su yükleme makineleri önünde zaman zaman uzun kuyruklar oluşturdu.

Haberin Devamı
Faiz oranları değişti: 1 milyon TL'nin getirisi güncellendi MasterChef yarışmacısı: 'Beş para etmezsiniz' Çarşamba günü akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG İkinci elde en çok satışı olan SUV araçlar belli oldu İstanbulluların en çok göç ettiği şehirler: Fiyatlar uçacak İkinci el araçta tüm rakamlar değişti: Yüz bin liralık fark var