Süper Lig anketi: 3 büyükler kayırılıyor mu?

NG Araştırma'nın Süper Lig anketine göre, taraftarların yüzde 82'si takımların medyada yer alma paylarını adil bulmuyor.

DUVAR - Süper Lig heyecanı bugün başlıyor. NG Araştırma'nın 11-27 Temmuz 2023 tarihleri arasında 15 yaş üzeri, Türkiye genelinde 1926 kişinin katılımı ile yaptığı araştırmaya göre taraftarların yüzde 37’si Galatasaraylı, yüzde 33’ü FenerbahçeLi, yüzde 20’si Beşiktaşlı ve yüzde 4'ü ise Trabzonsporlu. Geriye kalan yüzde 6’lık taraftar dilimi ise diğer takımları destekleLiyor.

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, bu sene de katılımcıların en büyük favorisi konumunda. Katılımcıların yüzde 43'ü Galatasaray'ı favori görürken, yüzde 31'i ise sezona teknik direktör değişikliği ile başlayan Fenerbahçe'yi öne çıkardı. yüzde 20’lik oranıyla ise Beşiktaş 3. favori konumunda.

Haberin Devamı
SONAR'dan son anket: CHP'den AK Parti'ye büyük fark FourFourTwo en heyecan verici 50 genci sıraladı: Arda Güler ilk 3'te Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Antalyalı ailenin kabus gibi İstanbul tatili: Şu an parasız kaldık Akaryakıt fiyatları güncellendi: 13 Ağustos benzin, mazot fiyatları Uzmanlar anlattı: Suriye'deki deprem Türkiye'deki fayları tetikler mi?