Süper Lig'in yeni ekibinden imza şov

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek Göztepe, Kubilay Kanatsızkuş, Doğan Erdoğan ve Djalma Silva'yla sözleşme imzaladı.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe iç ve dış transferde attırdığı imzaları duyurdu. Sarı-kırmızılılar mevcut kadrosunda bulunan golcü Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan'la 1'er yıllık daha sözleşme imzaladı. Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol'dan ise Brezilyalı sol bek Djalma Silva'yla ise 1+1 yıllık anlaşma sağlandı.

Kulüp, iç transferde daha önce sol bek İsmail Köybaşı ve orta saha Antony Dennis ile sözleşme yenilemişti. Kulüpten Doğan Erdoğan ve Kubilay Kanatsızkuş için yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, Doğan Erdoğan'ın sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanarak oyuncumuzun sözleşmesini 2024-2025 sezonunun sonuna kadar uzattı. Kulübümüz, Kubilay Kanatsızkuş'un sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanarak oyuncumuzun sözleşmesini 2024-2025 sezonunun sonuna kadar uzattı" ifadeleri kullanıldı.

Silva için ise "Profesyonel futbolcu Djalma Antonio da Silva Filho ile 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 1+1 yıllığına anlaşmaya varılmıştır" denildi.

(SPOR SERVİSİ)