Survivor Meksika Zonguldak'taki maden ocağında çekilecek

Survivor Meksika'nın çekimleri Zonguldak'ta devam ederken Meksikalı yarışmalar bu geceyi Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait eğitim ocağında geçirecek.

Abone ol

DUVAR - Çekimleri Zonguldak’ta devam eden Survivor Meksika için 200 kişilik ekiple kente gelen Meksikalı yarışmalar geceyi maden ocağında geçirecek.

KÖMÜR OCAĞINDA SABAHLAYACAKLAR

Bu gece saat 22.00’de Türkiye Taşkömürü Kurumu’na(TTK) ait eğitim ocağına girecek olan 12 yarışmacı geceyi maden ocağında geçirecek. Soğuk, nemli ve ıslak bir ortamda yarışacak Meksikalı yarışmacılar 1800’lü yılların sonunda Fransızlar tarafından açılan ve halen yeni maden işçilerinin eğitiminde kullanılan maden ocağında ceza oyunu oynayacak.

MEKSİKA TELEVİZYONU MADEN OCAĞI İSTEDİ

Acun Medya organizasyon sorumlusu Volkan Savaşçı, Meksika televizyonunda yayınlanacak ve bir hafta sürecek çekimlerin perşembe günü sona ereceğini belirterek, “Meksika televizyonu Zonguldak’a kadar gitmişken maden ocağında da yarışma yapılmasını istedi. Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan yasal izinleri ve güvenlik tedbirlerini alan yönetmenlerimiz ceza oyununun burada çekilmesini istedi. Kültür Bakanlığı destekli proje kapsamımda Türkiye’de 6 ayrı ilde çekilecek yarışma için gittiğimiz her ilin turizmine ve tanıtımına da katkı sağlamayı hedefliyoruz. Maden ocağı, Meksikalı yarışmacılarımız için zorlu bir parkur olacak” dedi.