Süveyş krizi sürüyor: Karaya oturan geminin kargosu hafifletilecek

Dünyanın en büyük kargo gemilerinin birinin en işlek ticaret rotalarından biri olan Süveyş Kanalı'nda karaya oturmasıyla ilgili kriz sürüyor. Mısırlı yetkililerin, dev gemi Ever Given'ın kargosunun hafifletileceğini açıkladı. Kanaldan geçmek için bekleyen gemilerin sayısı 321'i bulurken, Hollanda'nın en büyük seks oyuncağı şirketlerinden birinin kargolarının da Süveyş'te beklemesi sosyal medyada dalga konusu oldu.

DUVAR - Dünyanın en önemli ve işlek ticaret rotalarından biri olan Süveyş Kanalı'nda karaya oturan dev kargo gemisi Ever Given'ı kurtarma çalışmaları sürüyor. Kanal yönetimi son olarak, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi'nin geminin kargosunun hafifletilmesi için talimat verdiğini duyurdu.

Haberin Devamı
İBAN'a para yollarken iki kere dikkat Çarşamba günü akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Faiz oranları değişti: 1 milyon TL'nin getirisi güncellendi En güçlü pasaportlar belli oldu: Türkiye'nin sıralaması değişti İstanbulluların en çok göç ettiği şehirler: Fiyatlar uçacak İkinci elde en çok satışı olan SUV araçlar belli oldu