Taciz şüphelisini dövüp polise teslim ettiler

Bursa'da 45 yaşındaki S.Ç., kız çocuğu taciz ettiği iddiasıyla dövülerek polise teslim edildi. Gözaltına alınan S.Ç., daha sonra serbest bırakıldı.

Abone ol

DUVAR - Bursa'da 45 yaşındaki S.Ç., iddiaya göre, 14 yaşındaki kız çocuğa tacizde bulunurken çocuğun ağabeyleri ve yakınları tarafından yakalanıp dövüldü. Kolu kırılan şüpheli, ardından polise teslim edildi. S.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde S.Ç., iddiaya göre, R.T.N. isimli çocuğa tacizde bulunduğu sırada, çocuğun ağabeyleri tarafından yakalandı. İncirli Caddesi üzerinde çocuğun ağabeyleri ve yakınları, şüpheliyi dövüp kolunu kırdı.

Bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, şüphelinin, kızın ağabeylerine ve onun arkadaşlarına önce "Kaç senedir ben buradayım, böyle bir şey yapmadım", sonrasında ise "Hepiniz haklısınız" dediği belirlendi.

Şüpheli daha sonra olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen S.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. (BURSA/DHA)