Tadic'ten sevenlerini üzecek açıklama geldi: Veda ediyorum...

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, Sırbistan Millî Takımı'ndan emekli oldu. 35 yaşındaki oyuncu, kararını sosyal medya hesabı Instagram'dna duyurdu.

Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, EURO 2024'ün ardından Sırbistan Millî Takımı'ndan emekli olduğunu duyurdu. 35 yaşındaki futbolcu, bu kararını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bildirdi. Sırbistan ile 111 maça çıkan Tadic, söz konusu 111 karşılaşmada 23 gol atıp 40 asist kaydetti.

Tadic, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bu duyuruyla tüm futbolseverlere seslenmek istiyorum. Mümkün olduğunca doğru ve doğrudan olmaya çalışıyorum. İfade ettiğim görüşlerin arkasındayım. Takım arkadaşlarıma ya da Almanya'daki Sırp takımında yer alan herhangi birine hakaret etme niyetinde olmadığımı, dolayısıyla hakkında tartışma yaşandığını bildiğim bazı şeyleri son kez açıklama ihtiyacı duyduğumu özellikle vurgulamak isterim.

'VEDA EDİYORUM'

Milli takım benim için her zaman bir aşk olmuştur. Vatan sevgisi, insan sevgisi, oyun sevgisi, rekabet, sosyalleşme... Milli takıma veda ediyorum ama bir gün yine orada olacağıma inanıyorum. Oyunculuk kariyerimin ardından futbolda kalmak istiyorum ve eğer yapabiliyorsanız ülkenize yardım etmekten daha iyi bir şey olamaz."

(SPOR SERVİSİ)