Takip ettiği kadını kaçırmaya çalışan zanlı yakalandı

Eskişehir'de takip ettiği kadını oturduğu apartmana girdiği sırada kaçırmaya çalışan zanlı, kamera görüntülerinden tespit edilerek yakalandı.

Abone ol

DUVAR - Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde ikamet eden 26 yaşındaki Ş.T., önceki gün arkadaşlarıyla buluştuğu mekandan çıktıktan sonra evine gitti. Genç kadın oturduğu apartmanın kapısına geldiği sırada, kendisini takip eden 39 yaşındaki zanlı tarafından kaçırılmak istendi. Yardım isteyememesi için ağzı kapatılan kadın, saldırgana direnirken baygınlık geçirdi. Bunun üzerine saldırgan da kaçtı.

SOSYAL MEDYADAN 'ACİL DAYANIŞMA' BAŞLIĞIYLA DUYURDULAR

Ş.T., polise başvurdu, arkadaşları da sosyal medya hesaplarından yaşananları anlatıp, zanlının bulunması çağrısı yaptı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, sosyal medyada 'acil dayanışma' başlığıyla paylaşıldı. Görüntülerde, şüphelinin Ş.T.'yi apartman kapısından zorla çıkarıp, kaçırmaya çalıştığı anlar yer aldı.

'TANIMIYORUM'

Polise şikayetinde yaşadıklarını anlatan Ş.T., "Evime girmeye çalıştığım sırada tanımadığım bir kişi yanıma yaklaştı. Ağzımı kapatarak beni sokakta bulunan bir garaj girişine kadar sürükledi. Ben kendisine engel olmaya çalıştım. Sonra bayıldım, uyandığımda sokak ortasındaydım. Şikayetçiyim" dedi.

40 SAATLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELENDİ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın ardından Yenibağlar Mahallesi'nde yaklaşık 40 saatlik kamera görüntülerini izleyip, Ş.T.'yi kaçırmaya çalışan şüphelinin Turgut Ö. olduğunu tespit etti. Evinde yakalanan zanlı, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama' suçlarından gözaltına alındı. (ESKİŞEHİR/DHA)