Taksim'e çıkan tüm yollar kapatıldı

Taksim'e çıkan tüm yollar 05.00 itibariyle trafiğe kapatıldı. Metro Taksim'de durmuyor. Polis meydanı ablukaya alarak, bariyerlerle kapattı. Gerekçe ise Taksim'de 1 Mayıs etkinliklerine izin vermemek...

Abone ol

DUVAR - İstanbul'da 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle Taksim ve Maltepe'de çok sayıda yol sabah saat 05.00 itibariyle trafiğe kapatıldı. Trafik ekipleri tarafından kapatılan noktalara gelen sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirildi.

Avrupa Yakasında, Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Sıraselviler Caddesi, Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ekipler tarafından trafiğe kapatıldı.

Unkapanı Köprüsü’nden ve Perşembe Pazarı’ndan gelen akım, Kasımpaşa ve Karaköy istikametine yönlendirilecek. Kasımpaşa’dan gelen akım, tuz ambarı ışıklardan Hasköy ve Karaköy istikametine yönlendirilecek. Dolapdere’den gelen akım, Divan Kavşağından tünel üzerinden Şişli istikametine veya stat üzerinden Beşiktaş istikametine yönlendirilecek.

Dolmabahçe Gazhane Caddesi'nden gelen akım, Gümüşsuyu’na verilmeden Beşiktaş ve Karaköy istikametine yönlendirilecek. Şişhane’den gelen akım, Kasımpaşa ve Unkapanı Köprü istikametine yönlendirilecek. Şişli’den gelen akım, Yedikuyular Caddesine ve tünel Taksim tünel üzerinden Beşiktaş istikametine yönlendiriliyor.

Defterdar Yokuşu’ndan Taksim’e çıkan yol kapatılarak, Firuzağa meydan akım Akarsu yokuşu ve Taktaki yokuşu istikametine verilecek. Mebusan Yokuşu Caddesi çıkış istikameti Meclis-i Mebusan Caddesiyle kesişim noktasından kapatılarak, akım Karaköy istikametine veriliyor.

MİTİNGİN ADRESİ MALTEPE

Anadolu Yakasında ise 1 Mayıs mitinginin yapılacağı Maltepe Meydanı'na çıkan yollarda trafiğe kapatıldı.

Maltepe'de Piri Reis Caddesi ve Turgut Özal Bulvarı'nın kesiştiği yol araç trafiğine kapatıldı. Alana gelenler güvenlik aramasından geçiyor.

Turgut Özal Bulvarı ve bu caddeye çıkan tüm yollar, Feyzullah Caddesi. Maltepe İstasyon Caddesi ve Şehit Nedim Özpolat Sokak polis bariyerleriyle çevrildi.

(HABER MERKEZİ)