'Tam kapanma' manzarası: Taraftar sahaya indi!

Son olarak Adana Demirspor tribününde yaşanan 'tam kapanmada dolu tribün' olaylarına Malatyaspor-Kayserispor maçında bir yenisi eklendi. Maçta olay da çıktı.

Abone ol

MALATYA - Süper Lig'in 39. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada, Helenex Yeni Malatyaspor ile Hes Kablo Kayserispor, karşı karşıya geldi. 1-1 biten maçta ev sahibi Malatyaspor'un beraberlik golünün ardından olay çıktı.

Maçta 40. dakikada Malatyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı topta Sabovic çizgiye indi ve topu içeriye çevirdi. İlhan Parlak tek vuruşla topu ağlarla buluşturdu. İlk yarıda başka gol olmadı.

BERABERLİK GOLÜNDEN SONRA SAHA KARIŞTI

65. Adem Büyük, Tetteh'in ortasında yaptığı kafa vuruşuyla Malatyaspor'a 1-1'lik eşitliği getirdi. Bu golün ardından Yeni Malatya Stadyumu'nda hareketli dakikalar yaşandı. Kayserispor'un malzemecisi olduğu belirtilen bir kişi ile tam kapanma kararlarına rağmen stada alınan ve protokol tribünü ile basın tribününde oturan Malatyaspor taraftarı bir grup arasında yaşanan gerilim bir anda büyüdü. Sahaya doğru inen taraftarı polis engellemekte güçlük yaşadı. Maçın hakemi Arda Kardeşler olay nedeniyle karşılaşmaya bir süre ara verdi.


Tam kapanma yasaklarına rağmen tribünlere alınan taraftarları ise Yeni Malatyasporlu futbolcular ve teknik heyet sakinleştirdi. Daha sonra kaldığı yerden devam eden ve uzatmalara gidilen maç 1-1 sona erdi. Yeni Malatyaspor haftayı 41 puanla, Hes Kablo Kayserispor ise 37 puanla kapattı.

Son olarak 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Adana Demirspor tribünlerindeki taraftarlar da gündeme gelmişti. (DUVAR)