Tanju Özcan'a pet şişe fırlatan AK Partili Çınar'ın videosu gündem oldu: Rabbim ömrümü ona ver

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a belediye meclis toplantısında su şişesi fırlatan AK Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar'ın, 6 yıl önce Hak-İş'in toplantısında yaptığı konuşma gündem oldu.

Abone ol

DUVAR - Bolu Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar'ın, 6 yıl önce Hak-İş'in toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Allah'ım Cumhurbaşkanımıza hayırlı, uzun ömür ver. Benim ömrüm var ise rabbim lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annenizin ak sütü gibi helal olsun" dediği görüntüler gündem oldu.

Depremzedelere yapılacak yardımların görüşülmesi için dün olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisi'nde, AK Parti grubu ile Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında yaşanan tartışmanın ardından AK Parti Meclis Üyesi Çınar, Özcan’a su şişesi fırlattı.  Çınar ardından Özcan'a, "ahlaksız" ve "pislik adam" diye bağırdı. 

'RABBİM LÜTFEN BENİM ÖMRÜMÜ ONA VER' 

Çınar'ın 7 Mart 2016'da Hak-İş'in 5. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması'nda yaptığı konuşma, bu olayın ardından gündem oldu. Programa Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı.

Programda konuşma yapma talebi kabul edilen Çınar, Bolu'dan geldiğini ve devlet hastanesinde taşeron işçi olarak çalıştığını söyledi.

Çınar, konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hastalandığı dönemde mektup yazdığını ifade ederek, "Allah'ım Cumhurbaşkanımıza hayırlı, uzun ömür ver. Hizmetlerini tamamlamasını nasip et. Ülkemizin, insanlığın ve İslam aleminin ona ihtiyacı var. Şayet buna ömrü vefa etmeyecekse ve benim ömrüm var ise Rabbim lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annenizin ak sütü gibi helal olsun" dedi.

Söz konusu konuşma medyada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan konuşma" olarak yer almıştı. (HABER MERKEZİ)