Tanju Özcan'ın heykel aşkı yine depreşti: Sırada Merih Demiral var

Tanju Özcan, Merih Demiral'a verilen 2 maç cezasına tepki göstererek, Merih Demiral'ın heykelini dikeceğini söyledi. Özcan, seçimden önce Erdoğan'ın heykelini dikeceğini de belirtmişti.

Abone ol

DUVAR - Bolu Belediye Başkanı Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Avusturya maçındaki "bozkurt" hareketi nedeniyle UEFA tarafından milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verilmesine tepki gösterdi.

Açıklamasında Merih Demiral’ın heykelini Bolu'ya dikeceğini belirten Özcan, şunları kaydetti: “Size söz Melih Demiral’ın BOZKURT işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğim! Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın. Merih Demiral’a verilen cezayı şiddetle ve nefretle kınıyorum! Bu cezayı engelleyemeyen Futbol Federasyonunu lanetliyorum. Size söz Merih Demiral’ın BOZKURT işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğim! Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın bakalım!!!”

Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesi durumunda heykelini dikeceğini açıklamıştı. Özcan, Belediye Meclisi oturumunda, "Biz bir söz verdiysek dönmeyiz. Heykelini dikeceğiz, tamam" dedi.

(HABER MERKEZİ)