Tarık Ünlüoğlu vefat etti

Oyuncu Tarık Ünlüoğlu, kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ünlüoğlu, 62 yaşındaydı.

Abone ol

DUVAR - Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Tarık Ünlüoğlu'ndan üzücü haber geldi. Bir süredir hastanede tedavi gören Ünlüoğlu vefat etti.

1957 İzmir doğumlu Tarık Ünlüoğlu son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Ünal Kaplan' rolünü oynuyordu.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt yayınladığı başsağlığı mesajında, "Kurumumuz emekli oyuncularından ve Türk tiyatrosunun değerli ismi Tarık Ünlüoğlu'nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Ünlüoğlu'nun son oynadığı dizideki rol arkadaşı Oktay Kaynarca ise "Abim. Mekanın cennet olsun canım abim" sözleriyle üzüntüsünü aktardı.

Oyuncu Can Yılmaz, Ünlüoğlu’nun vefatıyla ilgili şunları yazdı:

"Ekim ayı için iyi dileklerimiz 1 saatte boşa çıktı. Kıymetli oyuncu abimiz Tarık Ünlüoğlu bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığı sebebiyle maalesef vefat etti. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun."

Tarık Ünlüoğlu kimdir?

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Zafer Algöz, paylaşımında, "Kıymetli dostum, ağabeyim Tarık Ünlüoğlu vefat etti. Hepimizin başı sağ olsun. Ailemiz için büyük kayıp. Mekanın cennet olsun güzel adam" ifadelerine yer verdi.

Oyuncu ve ses sanatçısı Ayşegül Aldinç de, "Ah Tarıkcım çok üzgünüm. O davudi sesin, hayata, dostlarına, işine bağlılığın. Canın Gülenay'a olan aşkınla hep hafızalarımızda yaşayacaksın. Mekanın cennet olsun. Rahmetle" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Metin Şentürk ise duygularını şu sözlerle ifade etti: "Çok değerli arkadaşım Tarık Ünlüoğlu'nun hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Çok iyi bir insanı ve çok iyi bir aktörü kaybettik. Mekanın cennet olsun."

Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl görev yapan Ünlüoğlu, daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu.

Ünlüoğlu, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema filmi ve dizilerde de oynadı, aynı zamanda dublaj çalışmaları da yaptı. Kurtlar Vadisi'ndeki 'Testere Necmi' rolüyle ise geniş kitleler tarafından tanındı.

(HABER MERKEZİ)