Tarkan konseri, İzmir ekonomisine 100 milyon lira katkı sağladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle 9 Eylül 2022’de düzenlediği Tarkan konserinin şehrin ekonomisine katkısı 100 milyon lira olarak hesaplandı.

DUVAR - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle 9 Eylül 2022’de düzenlediği kutlamalar Tarkan konseriyle son buldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı, konsere katılım ve konserin kent ölçeğinde yarattığı ekonomik etkiyi ölçtü. 

İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından katılımın olduğu konserin ulaşım yeme içme, konaklama gibi birçok kategoride İzmir ekonomisine 100 milyon liraya yakın katkı sağladığı tespit edildi.

Haberin Devamı
Ülke puanını Szymanski'nin golü kurtardı: Sıralama belli oldu Çarşamba gününün akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Öğrencilerin en çok memnun olduğu üniversiteler belli oldu Haniye'ye suikast: 'İsrail nasıl İran’ın bu kadar derinine girebildi?' Hamas lideri Haniye'nin İran'daki son görüntüleri paylaşıldı Kredi kartlarında bir dönem sona erdi: Bankalar da tahmin etmemişti...