Tarkan'dan yeni proje paylaşımı: 'Yeni projeler, sürprizler çok yakın'

Uzun süredir Almanya’da yaşayan Tarkan, yeni projelerin geleceğini duyurdu. Sanatçı, "Yarından itibaren hummalı çalışmalar başlıyor. Yeni projeler, sürprizler çok yakın" ifadelerini kullandı.

Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgınının başlamasının ardından tüm yeni projelerini ve konserlerini erteleyen Tarkan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla yeni çalışmalarının başlayacağını duyurdu. 

Salgının başlamasıyla eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Almanya'nın Alzey kasabasındaki evinde yaşamaya başlayan Tarkan, yaptığı paylaşımda, "Yarından itibaren hummalı çalışmalar başlıyor. Yeni projeler, sürprizler çok yakın. Heyecanlıyım. O yüzden kaçtı bende uyku muyku. Ha bu saçlara da yarın veda edeceğim artık. Bir daha da uzatacağımı sanmam. O yüzden son bir bakış atayım dedim" yazdı. 

'VİRÜSÜ KONTROL ALTINA ALDIĞIMIZDA KAVUŞURUZ'

Tarkan, geçtiğimiz haftalarda bir süre daha sahneye çıkmayacağını duyurmuştu. 21 Eylül'de Instagram hesabından bir paylaşım yapan sanatçı, "Sahneden, sizlerden bu kadar ayrı kalmamıştım hiç. Galiba o yüzden de eksik, yarım her şey. Sevginiz, ilginiz, o alkış ve tezahürat sesleriniz, özetle ruhumun ilacı olan o güzel enerjiniz olmadan ben ben gibi değilim. Şu virüsü kontrol altına aldığımızda (ki o da aşılarımızı oldukça olacak), düzlüğe çıktığımızda kavuşuruz. Sabredin inci tanelerim" ifadelerini kullanmıştı.