Tarsus Belediye Başkanı'ndan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ne bağış çağrısı

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne şartlı bağışta bulunmak için vatandaşları desteğe davet etti.

Abone ol

DUVAR - Tarsus Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşimi Başkan Boltaç yönetiminde gerçekleştirildi. Mecliste, Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi şartlı bağış adında banka hesabının açılması, bu hesaba yapılacak tüm bağışların kabul edilmesi ve yapılacak tüm işlemlerle ilgili belediye başkanına yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Projenin detaylarına değinen Başkan Boltaç, şunları kaydetti:

“Ben uzun vadeli sürdürülebilir bir rehabilitasyon modeli oluşturmak istiyorum. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını gerekiyor. Bu süreci el birliğiyle çözmek istiyoruz. Bütün paydaşları davet ediyor ve çağrıda bulunuyorum. Dostlarımızın çok daha rahat, çok daha güzel ortamlarda yaşayabileceği bir ortam oluşturduk. Tüm yurttaşlarımızı, STK’ları, odaları, borsaları, kamu kurum ve kuruluşlarını Tarsus Belediyesi’ne katkı sunmaya davet ediyorum. Ben de kişisel olarak bir destekte bulunacağım.”