Yenilgiye kızan Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı: Verdiğim onca paraya inek alsaydım

Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, takımın yaşadığı mağlubiyetler sonrası futbolculara yönelik, "Onca paraya inek, eşek alsaydım süt dağıtır, kargo kurardım” dedi.

Abone ol

DUVAR - TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu futbol takımı yeni sezonda hayal kırıklığı yaşıyor. Transfere milyonlar harcayan ancak sezona başarısız sonuçlar alarak başlayan Tarsus İdmanyurdu, son olarak Uşakspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı.

Maç sonrası Tarsusu İdmanyurdu Kulübü Başkanı Şahin Kırbıyık, futbolculara yönelik inek ve eşek gibi yakıştırmalarda bulunarak hakaret etti.

‘EŞEK DEĞİL İNEK DEĞİL, BİLİN BAKALIM BU NE?’

Kırbıyık, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Verdiğim onca paraya inek alsaydım, memleketime sütünü bedava dağıtsaydım, memleketim ihya olurdu. Eşek alsaydım, kargo kurardım. Yedikleri içtikleri haram olsun. Eşek, değil inek değil, bilin bakalım bu ne?” ifadelerini kullandı. Tarsus İdmanyurdu, bu sezon oynadığı altı maçın ikisinden sahadan mağlubiyetle ayrılırken, iki beraberlik ve iki galibiyet yaşadı. Tarsus İdmanyurdu, bu sonuçlar sonrası sekiz puanla grubunda 11’inci sıraya kadar geriledi.

Şahin Kırbıyık'ın sosyal medya paylaşımı