‘Tartuffe’ seyircisi yağmura aldırmadı

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda oyun öncesi yağmur başlaması üzerine 'Tartuffe' oyuncuları "Biz hazırız, oynamamızı ister misiniz?" diye sordu, seyircinin alkışlarıyla birlikte oyun başladı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda geleneksel olarak düzenlediği Yaz Oyunları, Moliere'in eseri 'Tartuffe' ile devam etti.

14 Haziran akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce seyirci, yağmura rağmen 'Tartuffe' oyununun heyecanına ortak oldu.

Oyuncular yağmur yağarken sahneye çıktı ve "Biz hazırız, oynamamızı ister misiniz?" diye sordu. Seyirci alkışlarla birlikte oyun oynansın istedi ve oyun başladı.

'Tartuffe', zengin bir ailenin evine danışman olarak yerleşen ve çeşitli entrikalarla evin yönetimini ele geçirmeye çalışan sahtekar bir sofunun hikayesini anlatıyor. Oyunda Bennu Yıldırımlar, Emre Şen, Gürkan Başbuğ, Mehmet Soner Dinç, Murat Garipağaoğlu, Naci Taşdöğen, Nilay Bağ, Özge Kırdı, Semah Tuğsel, Tolga Yeter, Yeşim Koçak, Zeynep Göktay Dilbaz rol alıyor.