TBB: Doğuş Holding'in borçları yapılandırıldı

Türkiye Bankalar Birliği, Doğuş Holding ve bankaların borç yapılandırmasında anlaştığını duyurdu. Açıklamada, "Bu çalışma üretim değerlerinin ve bankaların aktif kalitesinin korunması açısından önemli bir örnek teşkil etmiştir" denildi.

Abone ol

DUVAR - Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Doğuş Holding'in borçlarının yapılandırılması konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı.

TBB'den yapılan yazılı açıklamada, "Kreditör bankalar konsorsiyumunu temsil eden eş lider bankalar ile Doğuş Holding A.Ş. (Doğuş Grubu) arasında bir süredir gündemde olan yapılandırma çalışmaları başarıyla tamamlanmış, Holding’in bazı firmalarını kapsayan yapılandırma süreci anlaşmayla sonuçlanmıştır. Bu anlaşma sayesinde; sanayi, hizmetler, turizm gibi çeşitli sektörlerde üretim ve hizmet sağlayan Doğuş Holding A.Ş.’nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerini sağlıklı olarak sürdürmesi beklenmektedir" denildi.

Anlaşma nedeniyle bankalar ve Doğuş Holding'e teşekkür edilen açıklamada, "Bu çalışma üretim değerlerinin ve bankaların aktif kalitesinin korunması açısından önemli bir örnek teşkil etmiştir" ifadeleri kullanıldı. (HABER MERKEZİ)