Tek bir ağaçta 10 meyve yetiştirerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Avustralya'da yaşayan Iraklı göçmen Hussam Saraf, tek bir ağaçta 10 farklı meyve yetiştirdi. Saraf, "Bu ağacı, çok kültürlü toplumumuzun ağacı olarak görüyorum" dedi.

DUVAR - Avustralya'nın Shepparton kentinde yaşayan Hussam Saraf, aşılama yoluyla tek bir ağaçta 10 farklı meyve yetiştirerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Saraf, ülkeye 2016 yılında yerleşen Iraklı bir göçmen olarak, 10 meyveli ağacının çok kültürlülüğü ve birlikte yaşamı simgelediğini söyledi; "Bu ağacı, çok kültürlü toplumumuzun ağacı olarak görüyorum. Burada sahip olduğumuz kültürler, dinler, gelenekler, hepsi tek bir parça olarak biraraya geliyor" dedi. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı