Telefon kullanırken dikkat: Verilerin çalınmasına neden olan 5 hata

Siber korsanların telefonunuzdan kolayca veri toplamasına neden olan bazı hatalar var. Bu hataları en aza indirmek, kişisel verilerinizin korunması konusunda önemli bir adım olabilir.

DUVAR - Akıllı telefonlar yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi ve kişisel verilerimizin çalınma riski de bu kullanımın artmasıyla birlikte artıyor.

Birçok kullanıcı, kişisel verilerini koruma konusunda yeterince dikkatli davranmıyor ve basit hatalar yaparak kendilerini tehlikeye atıyor.

Güvenlik uzmanları; şifreleri yeniden kullanmak, tehlikeli bağlantılara tıklamak ve sosyal medyada çok fazla bilgi paylaşmak gibi basit hataların tehlikeli olabileceğini söylüyor.

Haberin Devamı
Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları 7 kurumdan dolar tahmini: En iyi ihtimalle... 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak ülkelerin kıyafetleri