Televizyon tarihindeki en büyük para ödülünü verecek: Netflix, ‘gerçek’ Squid Game yarışması düzenliyor

Netflix, ‘Squid Game’in yarışmasını yapacağını duyurdu. ‘Squid Game: The Challenge’ adındaki yarışma 10 bölümden oluşacak ve 456 katılımcı, diziden esinlenen oyunlarda mücadele edecek.

Abone ol

DUVAR - Netflix, platformun en çok izlenen dizisi olan Güney Kore yapımı "Squid Game"den ilham alan bir yarışma programı için katılımcıları kabul etmeye başladı. Netflix Türkiye’den de paylaşılan ilana göre, 10 bölümlük "Squid Game: The Challenge" projesinde katılımcılar, orijinal diziden esinlenen yarışmalarında olduğu oyunlarda mücadele edecek.

Dünyanın dört bir yanından İngilizce bilen 456 kişinin alınacağı yarışmada büyük ödül, 4.56 milyon dolar olacak. Diziden esinlenen yarışmada katılımcıların hayatı tehlikede olmayacak.

“Squid Game: The Challenge”ın televizyon tarihindeki en büyük para ödülünü vereceği de belirtildi. 

17 Eylül’de dünya çapında yayınlanan Netflix dizisi "Squid Game", yayınlandığı ilk haftadan itibaren Netflix’in en çok izlenen programlarından biri haline geldi."Squid Game"in hikâyesi; para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncunun, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)