TESK Başkanı Palandöken açıkladı: Enflasyon düşmeyecek

Zamlara ilişkin açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Son yapılan zamlarla enflasyonun düşmesini beklemek mümkün değil" dedi.

DUVAR - Yapılan zamlarla enflasyonun düşmesinin mümkün olmadığını dile getiren Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Mevsimin yaz olması ama zamların peş peşe gelmesi ile hem tarla bitkilerinin hem de sebze meyve vs. gibi diğer ürünlerin düşmesini beklemek mümkün değil. Çünkü akaryakıta gelen zam var. Elektriğe gelen zam bildiğiniz üzere yüzde 38. Daha arkasından doğalgaz zamlarını ilave edince hizmet sektöründe fiyatların geri gelmesi mümkün değil” dedi.

Haberin Devamı
Benzin ve motorinde tabela değişti: 7 Temmuz akaryakıt fiyatları Altın yatırımcıları dikkat: Uzmanlar yeni fiyat açıkladı Zam yapılmadı, Türkiye dibe vurdu: Avrupa'da asgari ücret sıralaması Meteoroloji'den sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı AK Parti’de eleştiriler yükseliyor/Kurum, İmamoğlu’na yarayacak Deadpool & Wolverine'de yer alacak Marvel karakterleri