TFF ‘korsan yayını keseceğiz’ demişti: Yüz binler kaçak izledi

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun, "Yazılımları hazır. Korsan yayını keseceğiz" demesine rağmen Süper Lig'in ilk maçını yüz binler 'kaçak' yollarla izledi.

Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeni sezonda Süper Lig'de korsan yayını engelleyeceklerini duyurmasına rağmen yeni sezonun ilk maçını yüz binler kaçak yollarla izledi.

18 Temmuz’da yapılan seçimle yeni TFF başkanı seçilen Hacıosmanoğlu, yeni bir yazılımla korsan yayıncılığın önüne geçeceklerini açıkladı. Hacıosmanoğlu, 7 Ağustos'ta yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Çok güzel bir yazılımcı ekibimiz var. Çok basit bir şekilde direkt o yayınları engelleyebiliyor. Yazılımları hazır. Korsan yayını keseceğiz" ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu'nun ifadelerinin ardından dün akşam 2024-2025 sezonunun ilk karşılaşması olan Galatasaray - Hatayspor mücadelesi sosyal medya platformu X ve kaçak yayın yapan web sitelerinden yayınladı. Yüz binlerce taraftar, karşılaşmayı kaçak yayın üzerinden takip etti.