TGS'den 100 aileye daha koli

Türkiye Gazeteciler Sendikası Adana Şubesi, dayanışma kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi 100 gazeteci ailesine koli dağıttı.

Abone ol

DUVAR - Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Adana Şubesi tarafından başlatılan dayanışma kampanyasının ikinci adımında salgın nedeniyle zor durumda kalan 100 gazeteci ailesine daha gıda kolileri dağıtıldı.

Gıda paketlerinin dağıtımını yine bizzat gerçekleştiren TGS Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya, sembolik olarak başlatılan organizasyonun dayanışma ruhuna büyük katkı sunduğunu söyledi.

Büyükkaya, “Daha önce ilk etapta gerçekleştirdiğimiz 80 adet gıda paketinin dağıtımının ardından eksik kalan ihtiyaç sahibi arkadaşlarımız için temin edilen takviye kolilerle bu sayıyı 120 ye çıkarmıştık. Dağıtım sırasında gördüklerimiz, yapılanın yetersiz oluğunu ve eksik kaldığını açıkça ortaya koymuştu. Keşke olanaklarımız el verse de basın emekçileri dışında kalan dezavantajlı kesimlere de ulaşıp bir nebze de olsa nefes alabilmelerini sağlayabilsek” dedi.

TGS Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya, ikince etap koli dağıtım fikrinin Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ait olduğunu belirtterek teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)