The Big Lebowski oyuncusu Jack Kehler hayatını kaybetti

The Big Lebowski oyuncusu Jack Kehler, 75 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun lösemiye bağlı komplikasyonlar nedeniyle öldüğü açıklandı.

Abone ol

DUVAR - "The Big Lebowski" filmiyle tanınan oyuncu Jack Kehler,  Cumartesi günü Los Angeles'taki Cedars-Sinai Tıp Merkezi'nde lösemiye bağlı komplikasyonlardan hayatını kaybetti. 75 yaşındaki oyuncunun ölümü oğlu Eddie Kehler tarafından doğrulandı.

22 Mayıs 1946'da Philadelphia'da dünyaya gelen Kehler, 24 yaşında tiyatroda çalışmaya başlayarak oyunculuk kariyerine adım attı. Oyunculuğu öğrendiği Sanford Meisner ve Wynn Handman gibi isimlerle Actors Studio'nun ömür boyu üyesi oldu. Kariyerine 1983'de Strange Invaders'la başladı. Daha sonra Fresno dizisinde Sergeant Cooper rolünü oynadı.

ABC'nin macera dizisi McKenna ve Murder One dizilerinde de oynayan oyuncu birçok filmde de rol aldı. Oyuncunun yer aldığı filmler arasında "Invincible", "Pineapple Express", "Love Liza", "Fever Pitch", "Lethal Weapon 4", "Wyatt Earp" ve "Man in Black II"  yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)