Timothée Chalamet'den 'Barbie' açıklaması: Bu filmde ben de olmalıydım

Greta Gerwig, oyuncular Timothée Chalamet ve Saoirse Ronan'ı "Barbie"de oynatmak istediğini ancak oyuncular müsait olmadığı için bunun gerçekleşemediğini açıkladı.

Abone ol

DUVAR - Daha önce "Ladybird" ve "Küçük Kadınlar" filmlerinde yönetmen Greta Gerwig’le birlikte çalışan oyuncu Timothée Chalamet'in "Barbie"de rol almak istediği ortaya çıktı.

Gerwig, konu hakkında Hollywood First Look’a verdiği röportajda, "Chalamet, filmin Londra’daki setini ziyareti esnasında, 'Bu filmde ben de olmalıydım' dedi, ben de ona 'Biliyorum, neden değilsin?' dedim" diye konuştu. Gerwig, Chalamet ve Saoirse Ronan’ın filmde oynamalarını istediğini ancak oyuncuların müsait olmadıkları için bunu yapamadıklarını açıkladı. 

Gerwig, daha önce CinemaBlend'e verdiği röportajda, "Saoirse Ronan ve Timothée Chalamet'i filmde oynatmak istedim ama yapamadılar ve bu çok sinirimi bozdu” demişti. Gerwig, şu ifadeleri kullanmıştı: “Ama onları çok seviyorum. Bu durum bana çocuklarım olmadan bir şey yapıyormuşum gibi hissettirdi. Yani, anneleri değilim ama öyle hissediyorum.” (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)