TOD'un temmuz takvimi açıklandı: 'Cennete Bilet' geliyor

Dijital içerik platformu TOD’un yeni orijinal içerikleri, diziler ve Türkiye’de ilk kez gösterilecek filmler temmuz ayında izleyicilerle buluşacak. 

DUVAR - TOD, temmuz ayında Amerika’nın suç ve cinayet takıntısını anlatan kara komedi dizisi 'Based On a True Story' ile izleyicilerle buluşuyor. Temmuz ayında ayrıca Emma Thompson’ın başrolünde olduğu, 4 dalda BAFTA adayı "İyi Şanslar, Leo Grande" (Good Luck to You, Leo Grande), George Clooney ve Julia Roberts’ın başrollerini paylaştığı romantik komedi "Cennete Bilet" (Ticket To Paradise), aksiyon gerilim filmi "Canavar (Beast)", Paul Gallico'nun romanından uyarlanan ve bu yıl 1 dalda Oscar’a aday gösterilen "Bayan Harris Paris’e Gidiyor" (Mrs. Harris Goes to Paris), Türkiye yapımı bir animasyon filmi "Kırmızı Başlıklı Kız ve Bizim Kahramanlar", yerli komedi "Vay Babam Vay!" yer alıyor. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Makas açıldı: Bankalar ne kadar faiz veriyor? Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Bedelli askerlik, engelli aylığı, kıdem tazminatı: Maaşlar değişti Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı