Tolga Zengin ve Caner Erkin ifade verdi

Tolga Zengin ve Caner Erkin, yarıda kalan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle ilgili ifade verdi. Güvenlik görevlisinin şikayetçi olduğunu söyleyen Zengin "Kamera görüntüleri var, sıkıntı yok" dedi.

Abone ol

DUVAR - Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmayla ilgili olarak, Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin ve Caner Erkin "müşteki-şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

'GÜVENLİK GÖREVLİSİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞ'

Zengin ve Erkin'in 19 Nisan'da oynanan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarla ilgili ifadeleri alındı.

Tolga Zengin,"Derbiyle ilgili birkaç şey vardı. Savcı onları sormak için çağırdı. Yaşanan olaylarla ilgili müşteki, güvenlik görevlisiyle yaşanan olayla ilgili şüpheli sıfatıyla ifade verdim. Herhangi bir şey olmadığını söyledim. Güvenlik görevlisi şikayetçi olmuş. Problem yok, kamera görüntüleri var" dedi.

Öte yandan soruşturma kapsamında daha önce Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de "müşteki" sıfatıyla ifade vermişti. Güneş ifadesinde, Türk futbolu adına yaşananlar nedeniyle üzgün olduğunu, şahsi olarak kimseden şikayetçi olmadığını söylemişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin ve Caner Erkin ile Beşiktaş A Takımı İdari Sorumlusu Hüseyin Erdinç Gültekin ifade vermek üzere Anadolu Adalet Sarayı'na geldi.

NE OLMUŞTU?

Kadıköy'de Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda 19 Nisan 2018 tarihinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maç, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmişti. Soruşturma kapsamında Şenol Güneş'e de çakmak atılmasıyla ilgili 45 kişi gözaltına alınmış, S.D. ile birlikte 3 kişi tutuklanmış kısa bir süre sonra da serbest bırakılmışlardı. (HABER MERKEZİ)