Torreira: Fred bizde olsa güzel olurdu

Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, Fenerbahçeli Fred'in ligin en iyi oyuncularından biri olduğunu belirterek, "Bizim tarafta olsa güzel olurdu" dedi.

DUVAR - Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'nın Geinberg bölgesinde sürdüren Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da Uruguaylı orta saha Lucas Torreira, açıklamalarda bulundu.

Şampiyon olmanın önemine değinen Lucas Torreira, "İki sene üst üste şampiyon olduk. Şampiyon olmanın kulüp ve taraftar olarak ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Gerçekten çok mutluyuz. Bazen zamanda durup düşünmek gerekiyor. Bütün bu iki sene boyunca neler olduğunu düşünmek gerekiyor. Kısa zamanda bu başarılar gerçekten beni çok mutlu ediyor. Her andan çok büyük keyif alıyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları 7 kurumdan dolar tahmini: En iyi ihtimalle... Emeklilik sisteminde değişiklik geliyor: Yasa kalkacak mı?