Trabzonspor galibiyetle turu geçti

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Trabzonspor, Ruzomberok'u 1-0 mağlup etti.

Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Trabzonspor, 2-0 kazandığı maçın rövanşında Slovakya'nın Ruzomberok'u sahasında 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Trabzonspor maça Uğucan Çakır, Malheiro, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Ozan Tufan, Lundstram, Visca, Cihan Çanak, Trezeguet ve Draguş'la başladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, ilk karşılaşmanın 11'inden Bardhi ve Umut Güneş'i yedek soyundururken, bu oyuncuların yerine ilk maçta sonradan oyuna girerek takımının ikinci golünü atan Cihan Çanak ve yeni transfer Malheiro'yu sahaya sürdü.

Ruzomberok ise Furhwald, Mojzis, Maly, Gabriel, Tucny, Luteran, Lavrincik, Gomola, Gerec, Chrien ve Hladik 11'iyle sahaya çıktı.

13. dakikada ceza sahasında Hladik'in çektiği şutu kaleci Uğurcan Çakır kurtardı.

Trabzonspor 23. dakikada gole yaklaştı. Savunmanın arkasına atılan topla sağ taraftan ceza sahasına giren Visca ortasını açtı. Trezeguet'in şutunda kaleci Furhwald iki hamlede topu kontrol etti.

27. dakikada Ruzomberok tehlikeli geldi. Sol kanattan yapılan ortada ceza sahasındaki Chrien'in kafa vuruşu az farkla direğin üstünden dışarı gitti. 

35. dakikada ceza sahasında Chrien'in indirdiği topta boş durumdaki Hladik vuruşunu yaptı, kaleci Uğurcan Çakır bir kez daha gole izin vermedi.

Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. 

Trabzonspor, 65. dakikada Denis Draguş'un golüyle öne geçti. Sağ kanattan ceza sahasına giren Visca, topu yerden Draguş'a gönderdi. Topa gelişine vuran Draguş, şık bir gole imza attı: 1-0

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. 

(SPOR SERVİSİ)