Trabzonspor: 0 - Göztepe: 0

Süper Lig'de haftanın son maçında Trabzonspor ve Göztepe karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'de 20'nci haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Göztepe'yi konuk etti.

Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı. Bu sonuçla her iki takım da 32 puana yükseldi.

MAÇTAN NOTLAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Göztepe karşısında Fenerbahçe ile oynadıkları maçın 11’inden farklı olarak 4 değişikliğe gitti. Çalımbay, cezalı olan Pereira’nın yerine Novak’a, sakat olan Burak’ın yerine Rodallega’ya, Durica’nın yerine kart cezasını tamamlayan Hubocan’a ve Yusuf’un yerine Sosa’ya ilk 11’de görev verdi.

Trabzonspor’da orta saha oyuncusu Jose Sosa, ligde 10 maç aradan sonra ilk 11’de sahaya çıktı. Sosa, son olarak Süper Lig’in 9’uncu haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında ilk 11’de forma şansı bulmuştu.

Trabzonspor'un forveti Hugo Rodallega da, ligde 16 maç aradan sonra ilk 11’de forma şansı buldu. Rodallega,  ligin 3'üncü haftasında Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle deplasmanda oynanan Göztepe karşılaşmasında ilk 11'de forma giymişti.

Trabzonspor ve Göztepeli futbolcular, seremoniye "Kalbimizle, duamızla Mehmetçiğin yanındayız" yazılı pankartla çıktılar. (TRABZON/DHA)