Trabzonspor Barisic'i açıkladı: Maliyeti belli oldu

Trabzonspor, Glasgow Rangers'la sözleşmesi sona eren Borna Barisic ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Abone ol

DUVAR - Transferin hızlı takımı Trabzonspor, dün kaşam kente getirdiği Borna Barisic ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) sözleşme detaylarını bildiren Bordo mavili ekip, Hırvat oyuncunun maliyetini de açıkladı.

Bordo mavili kulüpten Borna Barisic'in transfer maliyetiyle ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Borna Barisic ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1 milyon 500 bin euro garanti ücret ve 330 bin euro imza ücreti ödenecektir.

Futbolcunun, 2025/2026 futbol sezonunda, Kulübümüzün Süper Lig maçlarının yüzde 50'sinde ilk 11'de başlaması halinde mevcut sözleşme bir yıl uzayacak olup, futbolcuya 2026/2027 futbol sezonunda 1 milyon 500 bin euro garanti ücret ve 330 bin euro imza ücreti ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 4'ü oranında ödeme yapılacaktır."

6 sezondur İskoç ekibi Glasgow Rangers'ta forma giyen 31 yaşındaki Hırvat solbek oyuncusu geçen sezon takımıyla çıktığı 20 lig maçında 3 asist kaydetti. Rangers'la sözleşmesi sezon sonu sona eren Barisic, bonservis maliyeti olmadan Trabzonspor'a katıldı.

(SPOR SERVİSİ)