Trabzonspor, Basel'le berabere kaldı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. hafta maçında konuk ettiği İsviçre temsilcisi Basel'le 2-2 berabere kaldı.

Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Avrupa Ligi C Grubundaki ikinci maçında İsviçre'nin Basel takımını ağırladı. Basel'in 1-0 öne geçtiği maçta Trabzonspor 2-1 üstünlüğü yakalasa da bunu koruyamadı ve maç berabere tamamlandı.

Basel, 20'nci dakikada Kevin Bua'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, topa iyi yükselen ve yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Silvan Widmer'in golüyle öne geçti.

Trabzonsor'un bu gole yanıtı gecikmedi. Bordo-mavililerin kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Abdülkadir Parmak'ın vuruşunda top üst direğe çarparak filelerle buluştu ve maça denge geldi.

İlk yarının 1-1 tamamlanmasının ardından bu kez öne geçen taraf Trabzonspor oldu. 78'inci dakikada Nwakaeme'nin pasıyla ceza sahasında kalceiyle karşı karşıya kalan Jose Sosa, topu ağlara yolladı.

Ancak bu golden iki dakika sonra Basel'in beraberlik golü geldi. Ceza sahasına yapılan ortada, Noah Okafor, sol ayağıyla gelişine vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturdu.

Maç 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor gruptaki ilk puanını elde etti. Basel ise puanını 4'e yükseltti. (HABER MERKEZİ)