Trabzonspor şampiyon oldu, Tansu ile Ali evlenebildi

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde 6 yıl önce nişanlanan ve evlenmek için kendilerine Trabzonspor’un şampiyonluğunu şart koşan çift dün akşam evlendi.

DUVAR- Kemalpaşa ilçesinde Tansu ile Ali Tatar, 2016'da aile arasındaki nişan töreniyle evliliğe ilk adımını atan çift, evlenmeleri için kendilerine Trabzonspor’un şampiyonluğunu şart koydu. Fanatik Trabzonspor taraftarı olan çiftin hayali bu yıl gerçek oldu. Tansu ve Ali, Artvin Trabzonsporlular Derneği’nce dün kentte düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında dünyaevine girdi. Binlerce taraftarın önünde sahneye çıkan genç çift, nikah masasına oturdu. Çift, daha sonra bordo-mavi formayı giyerek, taraftarlara slogan attırdı.

Haberin Devamı
Kimler borçlarını yapılandırabilecek? Meteoroloji uzmanı tek tek illeri saydı: 'Risk yüksek' Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri Tam liste belli oldu: Sahte gıda ürünü satan markalar halka açıklandı Kiralar uçtu: 10 ilde ortalama fiyat asgari ücreti geçti Benzin ve motorine zam geldi: 2 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları