Trabzonspor ve Sivasspor'un Avrupa'daki muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Trabzonspor Molde'yi geçerse gruplara kalmak için Roma ile karşılaşacak. Sivasspor, Batum'u elerse Lokomotiv Plovdiv-Kopenhag galibiyle mücadele edecek.

Abone ol

DUVAR - Avrupa'da kulüp futbolunun yeni ve 3 numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2021-2022 sezonu play-off turu kuraları İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde çekildi.

Trabzonspor, Konferans Ligi üçüncü ön eleme turunda Norveç temsilcisi Molde'yi geçmesi durumunda play-off turunda İtalya'nın Roma takımıyla karşılaşacak.

Demir Grup Sivasspor ise üçüncü ön eleme turunda Dinamo Batum'u elemesi durumunda play-off turunda Lokomotiv Plovdiv (Bulgaristan) / Kopenhag (Danimarka) eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Galatasaray ise, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda karşılaşacağı St. Johnstone (İskoçya) takımına elenirse UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turuna katılacak. Sarı-kırmızılılar bu turda Vojvodina (Sırbistan) / LASK (Avusturya) galibi ile eşleşecek.

Organizasyonda 3. ön eleme turu ilk maçları 5 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 12 Ağustos'ta oynanacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off maçları ise 19-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Play-off turunu geçenler gruplara kalacak. (AA)