Trabzonspor yok satıyor: Yer bordo, gök mavi

Şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor şehre de can veriyor. Bordo-mavili ekibin başarılı performansıyla futbola artan ilgi Trabzon ekonomisini de canlandırdı.

Atilla Dikel

TRABZON - Süper Lig'de tarihin en erken şampiyonluğuna ulaşmak için gün sayan Trabzonspor'un performansı, Trabzon ekonomisini de hareketlendirdi. Uzun yıllardan sonra Trabzonspor’un şampiyonluğa bu kadar yaklaşması yalnızca Trabzonluları değil Karadeniz’deki farklı şehirlerden yurtdışında yaşayanlara kadar bütün Karadenizlileri heyecanlandırdı. Her Trabzonspor maçı öncesi heyecan artmaya ve maçlara katılım yükselmeye başladı. 3 Mart'ta yapılan Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi şehirde yoğun bir maç turizmi yaşandı. Trabzon esnafı pandemi sonrasında oluşan bu hareketlilikten çok memnun.  

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı