Trabzonspor'un Visca videosuna Cem Yılmaz'dan yanıt

Lider Trabzonspor'un yeni transferi Edin Visca ile ilgili yaptığı video, komedyen Cem Yılmaz tarafından "Trabzonspor’a hayırlı uğurlu olsun" sözleriyle paylaşıldı.

Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde renklerine bağladığı Medipol Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca'nın transferiyle ilgili bir video paylaştı.

Bordo-mavili kulüp, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın son gösterisinden esinlendiği söz konusu videoya resmi sosyal medya hesaplarında "Dikkat Edin!" başlığıyla yer verdi. Videoda Visca "Çay Elinden Öteye" şarkısının bir kısmını söyledi. 

Cem Yılmaz ise videoyu sosyal medya hesabından "Trabzonspor’a hayırlı uğurlu olsun" sözüyle paylaştı.   

Trabzonspor'un Twitter hesabından Cem Yılmaz'a "Bizler de çok teşekkür ederiz. Türkülerimizde olduğu gibi karakterimizde de mizah ve mücadele var. Ne mutlu ki bu evrensel dil bizi sizle buluşturdu!" yanıtı verildi.

Karadeniz ekibinin 4 milyon 300 bin euro bonservis bedeli karşılığında 3,5 yıllığına kadrosuna kattığı Edin Visca, sezonun kalanında 18 numaralı formayı giyecek. Sezon başından bu yana turuncu-lacivertli formayı 18 Süper Lig maçında terleten 31 yaşındaki kanat oyuncusu, eski takımına 4 gol ve 8 asistlik skor katkısı vermeyi başardı.

2011 yılından bu yana Medipol Başakşehir'de top koşturan deneyimli oyuncu, toplamda ise forma şansı bulduğu 398 resmi maçta 110 gol ve 118 asistlik performans sergiledi.

Edin Visca, yeni kulübünden 3,5 yıl boyunca toplam 5 milyon 250 bin euro kazanacak. (HABER MERKEZİ)