Trump'a ateş eden Thomas Matthew Crooks hakkında neler biliniyor?

20 yaşındaki Crooks ile aynı okula giden bazı gençler, onun genelde yalnız gezdiğini, sık sık zorbalığa maruz kaldığını söyledi. Eski bir sınıf arkadaşı, "Onu çok iyi tanıyan kimseyi bilmiyorum" dedi.

DUVAR - ABD'nin eski başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'a 13 Temmuz'da düzenlenen suikast girişiminde silahı ateşleyen isim, Thomas Matthew Crooks olarak açıklandı. FBI, bir kişinin ölümüne ve Trump'ın kulağından yaralanmasına, Crooks'un silahından çıkan kurşunların neden olduğunu duyurdu.

20 yaşındaki Crooks, Gizli Servis üyesi keskin nişancı tarafından olay yerinde vurularak öldürüldü. Geriye ise suikast girişimiyle ilgili sayısız belirsizlik ve karanlık nokta kaldı.

FBI olayla ilgili aktif soruşturmanın devam ettiğini söylüyor. ABD Başkanı Joe Biden da ulusa sesleniş konuşmasında, hala bilmedikleri çok sayıda detay olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı
İstanbul'a yakın mavi bayraklı 5 halk plajı Dolar iddiası: Merkez Bankası almasa 20 liraya düşer EURO 2024'ün en skorerleri: Listede Türkiye'den de bir isim yer aldı TBMM'ye sunuldu: İşte cep yakacak vergiler YKS istatistikleri açıklandı: Matematik ortalaması 7,95 Yargıtay özel hüküm kriteri getirdi: Kirada 12 aylık TÜFE baz alınacak