Trump'ın nesilleri etkileyecek mirası: Muhafazakâr yargı

ABD'de Donald Trump'ın dört yıllık başkanlığında attığı tartışmalı adımlar, ülke siyasetini nesiller boyunca etkileyecek sonuçlar içeriyor. Trump, en çok yargıç atayan başkanlardan biri olarak, Amerikan yargısının on yıllar boyunca muhafazakâr eğilimli olmasına yol açtı. Şirketleri memnun eden vergi kesintileriyle, faturası en yoksul kesimden çıkarılacak bir bütçe açığı yarattı. Tek taraflı dış politikası ise geleneksel Amerikan müttefikleriyle uzaklaşmaya yol açtı.

DUVAR - Donald Trump'ın Beyaz Saray'da sayılı günleri kaldı ama dört yıllık yönetiminde, Amerikan siyasetini nesiller boyunca etkisi görülecek şekilde değiştirdi. Beyaz Saray'a ayak bastığı günden bu yana, Trump yönetimi tartışmalı kararların ve skandalların merkezinde yer aldı. Trump, arkasında on yıllar boyu analiz edilecek ve iki farklı perspektiften bakıldığında neredeyse 180 derece zıt olan bir miras bırakıyor. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?