TÜİK açıkladı, enflasyon eğitimi vurdu: Zam şampiyonu öğrenci yurtları ve üniversite eğitimi

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) enflasyon rakamları sonrası eylül ayında en fazla fiyat artışı yüzde 50,4 ile öğrenci yurtlarında gerçekleşti. Bu grubu yüzde 45,27 ile üniversite eğitimi izledi.

DUVAR - Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), enflasyon haber bültenindeki tablolarda değişikliğe gitti. Aylık bazda en yüksek artış, en fazla düşüş veya en az artış gösteren sınırlı sayıdaki seçilmiş temel başlıklar ve değişim oranlarına ilişkin 2 tablo yayından kaldırılırken, yerine Amaca Göre Bireysel Tüketim Sınıflaması (COICOP) 5'li seviyede tüm temel başlıkları içeren yeni tablo kamuoyuyla paylaşıldı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın için 2030 uyarısı: Elinde 1 milyon TL'si olan... Türkiye'de konutun en pahalı olduğu iller belli oldu Ocak 2025 zam oranları ne kadar olacak: Meslek meslek zamlı maaşlar Michael Schumacher 11 yıl sonra ortaya çıktı: Kızının düğününe katıldı Reuters yayımladı, tahminler değişti: Dolar, yıl sonu ne kadar olacak? Kuyumcu esnafından altın fiyatları tahmini: Gram altının yönü neresi?