Turabi-Sercan Yıldırım kavgası: Hırsınla boğulacaksın

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Düello oyununda bir ilk gerçekleşti.

DUVAR - Survivor 2024 All Star da önceki bölümlerde ilk konseyde Sercan'ın ismi çıktı. İkinci konseyde takım kaptanı olan Özgür ve Bozok'un eşit sayıda oy aldı.

Özgür, Bozok'un aday olmasına karar vermişti. Takım kaptanının çok sayıda ismi çıkması Kırmızı takımda gerginliklere neden olmuştu. Bozok'ta isminin yazılmasına kızmıştı. 3. konseyde Turabi arkadaşlarından onu yazmalarını istemiş ve aday olmuştu. Son konseyde de Özgür rest çekerek arkadaşlarından kendisini yazmalarını istemişti ve son aday olmuştu. Bu bölümde yaşananlar şu şekilde:

Haberin Devamı
Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda 'Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan oyuncular 2024'ün en iyi araçları seçildi: Japon markaları zirvede