'Türk futbolunun kaderini değiştiren adam Selahattin Aydoğdu' heykeli dikildi!

Heykel bölümü öğrencileri, Fatih Terim ve damatlarıyla yaşadığı tartışma günlerce manşetlerde yer alan Selahattin Aydoğdu'nun heykelini yaptı. Aydoğdu heykeli görünce, "Şaşkınım!" dedi.

Abone ol

DUVAR - Güzel sanatlar fakültesi heykel öğrencileri, geçtiğimiz ay Fatih Terim ve damatlarıyla yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Adana Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu'nun heykelini yaptı!

Yaşanan olayların ardından Fatih Terim uzun süre sessiz kalmış, sonrasında ise Milli Takım Teknik direktörlüğünden istifa etmişti. Konu tam gündemden düşmek üzereyken bir anda ortaya çıkan heykel ise tartışmalara yeni bir boyut getirdi. Sosyal paylaşım sitesinde organize olan heykel bölümü öğrencisi bir grup, Aydoğdu’nun heykelini yaptı.

AYDOĞDU: ŞAŞKINIM!

Öğrenciler yaptıkları heykeli, müşterilerin şaşkın bakışları arasında restoranın önüne getirip bırakırken, uluslararası bir spor sitesinin desteğiyle yapılan heykelin üzerindeki, "Türk futbolunun kaderini değiştiren adam Selahattin Aydoğdu" cümlesi dikkat çekti. Aydoğdu ise, "Böyle bir sürprizi hiç beklemiyordum, çok şaşkınım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Aydoğdu, heykelinin etrafında toplanan tatilciler ve hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.