Türkiye’de de satılıyordu: Otomobil devinden üretim durdurma kararı

Türkiye’de satılan bir otomobil modeli için üretim durdurma kararı alındı. Daha önce iki kez daha üretimi durdurulan araç, düşük talep satış nedeniyle bir kez daha süreyi uzattı.

DUVAR - Avrupa pazarında otomobil pazarı için işler iyi gitmiyor. Son yıllarda Çinli şirketler ürettiği otomobillerle dünya pazarına açılırken, Avrupalı markaların satışları azaldı, talepleri de düştü. 

Haberin Devamı
Prof. Ercan'dan 'Santorini' uyarısı: Türkiye kıyılarını vurabilir Avrupa Ligi simülasyonu: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin oranı değişti Dünyada ve Türkiye’de aynı fiyata satılan evler 9 anketin ortalaması: AK Parti-CHP arasındaki fark yüzde 1'in altında  İzmir için uyarı: Deprem riski İstanbul'dan daha yüksek Almanya kahverengi yumurtadan neden vazgeçti?