Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu: Geçen senenin birincisi 'dip' yaptı

Forbes’in her yıl düzenli olarak güncellediği zenginler sıralamasında Türkiye için liste güncellendi. Buna göre Türkiye’nin en zengin 28 insanı belli oldu.

DUVAR - Dünyanın en zengin insanlarını yayınlayan Forbes dergisi, bu yılın milyarderler listesini paylaştı. 2024 yılı için geçerli güncel listesini kamuoyuna duyururken, Türk milyarderlerin yaşadığı servet değişiklikleri sosyal medyada gündem oldu. 

Türkiye'den 28 milyarderinin yer aldığı listede, geçtiğimiz yıl zirvede yer alan iş insanı İbrahim Erdemoğlu, yalnızca bir yılda varlığının yarıdan fazlasını kaybederek Türkiye'nin en zengin iş insanları listesinde 9. sıraya geriledi. 

Yeni liste şöyle şekillendi: 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın uyarısı: Bunu yapmazsanız geçmiş olsun Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te Süper Lig'den bir kulüp Faizsiz kredi kampanyası: Sıfır faizle kredi veren bankalar belli oldu Zam hesabı değişebilir: Mahkeme TÜİK'ten belge istedi Araştırma: Annesi üniversite mezunu olanların yüzde 83,5'i başardı Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı: Geçen senenin birincisi dip yaptı